Competitie 2016 succesvol afgesloten

Dit seizoen zijn we gestart met 1 herenteam en 4 mixteams (het damesteam van vorig seizoen is nu een mix team geworden).

HEREN
Na een afwezigheid van enkele jaren is er dit jaar weer gestart met een herenteam. Na een langzame start werd er steeds meer gewonnen. Het herenteam heeft 4 avonden gespeeld en uiteindelijk zijn ze als 7
e geëindigd. De 2e seizoenshelft kan alleen nog maar beter worden.

Bij de mixteams wordt het nog spannend op de laatste wedstrijdavond:

MIX 1
Baldadig 1 staat aan het begin van de laatste competitie avond op een mooie 2e plaats met 7 punten verschil met de nummer 1, en 6 punten verschil met de nummer 3. Promotie naar poule D is binnen handbereik. Dan moet er op de laatste wedstrijdavond wel nog even worden gevlamd. En dat doen ze. Door de 2e plek in de eindstand zijn ze nu dus echt gepromoveerd naar de D-poule!
Hopelijk duren de enkelblessure van Judith en de schouderblessure van Jo niet meer zo lang, waardoor Baldadig 1 weer compleet is.

MIX 2
Baldadig 2 staat aan het begin van de laatste competitie avond mooi op een 5e plek en dat willen ze graag zo houden. Als ze deze laatste wedstrijdavond een paar sets weten te winnen en zo weinig mogelijk verliezen blijft baldadig 2 mooi gehandhaafd in poule E.
Uiteindelijk sluit
Baldadig 2 de 1e helft van de competitie af met een 8e en voorlaatste plek. Dit zou dus degradatie kunnen betekenen, ware het niet dat een team uit de F-poule niet wil promoveren. Wat betekent dat Baldadig 2 komend seizoen toch weer in de E-poule uitkomt!

MIX 3
Baldadig 3 staat aan het begin van de laatste competitie avond op een 7e plek. Door mooie wedstrijden maar ook iets te veel sets verloren staan ze iets lager dan ze eigenlijk zelf willen. De laatste wedstrijdavond op volle sterkte er tegenaan, dat is het plan en dan is handhaven in poule D een eitje. Er wordt hard gewerkt en dat levert resultaat! Baldadig 3 is weer mooi midden in poule D geëindigd!

MIX 4
Aan het begin van de laatste wedstrijd avond staat Baldadig 4 mooi bovenaan. De nummer 2 heeft precies hetzelfde aantal punten maar een slechter doelsaldo. Promotie naar poule F kan eigenlijk niet meer misgaan. Voor de teamschotel moet er nog wel gestreden worden. Een teamschotel wil iedereen wel winnen! En dat lukt! Baldadig 4 is kampioen geworden in G en heeft de teamschotel met glans gewonnen. Nu na de jaarwisseling hetzelfde kunstje flikken in poule F.