Informatie

Wie zijn wij?

Volleybalvereniging Baldadig is een gezellige recreantenvereniging waarbij plezier in het spel voorop staat. Er wordt lekker fanatiek getraind (maar niet te) en natuurlijk spelen we ook partijtjes. Om spelplezier te kunnen garanderen verwachten we van nieuwe leden dat ze al redelijk kunnen volleyballen. De leeftijd van de leden van VV Baldadig is divers en varieert van ongeveer 21 tot 60+ jaar, we hebben geen jeugdleden. De training is in principe elke woensdag van 20.00 tot 21.30, met uitzondering van de schoolvakanties en de maanden juli en augustus (circa 40 avonden per seizoen). Voor de fanatiekelingen is er de mogelijkheid om (tegen betaling) een half uur langer te trainen, tot 22.00. De training is in de sportzaal in Literatuurwijk, Prozastraat 123, Almere.

Recreantencompetitie

Volleybalvereniging Baldadig neemt met een aantal teams op verschillende niveaus deel aan de recreantencompetitie Gooi- en Eemland. Als je wilt en er is ruimte in de competitieteams bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de recreantencompetitie. De Technische Commissie gaat over de plaatsing en teamsamenstelling.

Contributie

De contributie bedraagt  €145,- per jaar (dit is incl. NeVoBo lidmaatschap). De meerkosten voor een half uur extra trainen zijn rond de 30 euro (dit bedrag is afhankelijk van het aantal aangemelde spelers). Het bedrag mag je in 1x betalen of in 2 termijnen (september en januari). Speel je mee met de recreantencompetitie, dan betaal je naast contributie ook €30,- per jaar voor NeVoBo en teamgeld.

Proeftraining

Om de sfeer en het niveau bij Baldadig te proeven kun je vrijblijvend 3x met ons meetrainen. Heb je interesse om mee te doen, meld je dan aan voor een proeftraining via ons aanmeldformulier. De secretaris neemt dan contact met je op.

Inschrijven als lid

Ben je na de proeftraining enthousiast en wij over jou dan kun je lid worden. Het is verstandig om eerst nog even de statuten en het huishoudelijk reglement te lezen. Door het invullen en verzenden van het inschrijfformulier verklaar je je akkoord hiermee en met de betaling van de contributie. Om je in te schrijven ga naar ons inschrijfformulier.
Na de verwerking van de inschrijving krijg je van de penningmeester een factuur met het verschuldigde bedrag voor het lopende seizoen.

We wensen je veel plezier toe binnen onze vereniging